9.9 / 10
рейтинг
Обслужва градовете: Банско, Благоевград, Дупница, Кюстендил, Сандански, София, Боровец

LD Clean

„Ел Ди Клийн“ е фирма за професионално почистване с богат опит и високо качество на предлаганите услуги. Най-важното за нас са доволните клиенти, а за това се грижат добре обучени и отдадени на работата си екипи от професионалисти. Работим по съвременни методи, спазвайки изискванията за безопасност.

Услуги от LD Clean

Основно почистване
За основното почистване разчитаме на еднодискова машина, професионална прахосмукачка, използват се различни видове обезмаслители, киселини, дезинфектанти и др.
Нанасяне на препарати ( машинно и ръчно), отстраняване на мръсотията (машинно и ръчно) , довършително почистване (ръчно)
След почистването домът е предоставен в изряден и уютен вид.
Пране на мека мебел и килими
За прането на мека мебел използваме еднодискова машина, професионален екстрактор за пране, професионална прахосмукачка и др.
Времето за пълно изсъхване на меката мебел и килимите е от 2 до 3 часа според атмосферните условия.
Почистване след ремонт
За почистването след ремонт разчитаме на еднодискова машина, професионална прахосмукачка, използват се различни видове обезмаслители, киселини, дезинфектанти и др.
Нанасяне на препарати ( машинно и ръчно), отстраняване на мръсотията (машинно и ръчно) , довършително почистване (ръчно)
След почистването домът е предоставен в изряден и уютен вид.
Почистване на прозорци
Почистване на дограмата ( ръчно), почистване на прозореца с препарат (ръчно), прозорците стават огледално чисти .
Експресно почистване
ейности: Ако не са дефинирани конкретно от клиента, например “почистване на покривна тераса”, се изпълняват следните: Пускане на прахосмукачка във всички помещения на жилището; Измиване на твърдите подови настилки; Повърхностно почистване и дезинфекция на баня и тоалетна; Измиване на огледала, изхвърляне на отпадъците от кошчетата за смет; Почистване на ключове, контакти и осветителни тела, премахване на паяжини; Обезпрашаване на мебели, почистване на шкафове външно, подреждане; Други, по преценка на изпълнителя.

Оценки от клиенти