9.8 / 10
рейтинг
Обслужва градовете: София, Банкя, Бистрица, Казичене, Костинброд, Кривина, Лозен (село), Нови искър, Перник

Mayana Cleaning Services

„Никога не сме обещавали нещо, което не можем да изпълним, и то по най - добрия възможен начин!“

Услуги от Mayana Cleaning Services

Основно почистване
• Всички твърди и меки подови настилки. • Дограми, стъкла, щори, врати, каси. • Прах от всички повърхности, паяжини и др. • Санитарни помещения • Кухни (вкл. Електроуреди) • Тераси, стълбища и други. Техниката, която използваме е от професионалната серия на Karcher.
Пране на мека мебел и килими
Сухо почистване с прахосмукачка. Пране чрез спрей - екстракция. При необходимост ръчно третиране на по дълбоки замърсявания. Изсмукване на водата до частично подсушаване. Пълно изсъхване в рамките на 24 часа. Машините са от серията Karcher professional, както и препаратите. 
Почистване след ремонт
*Премахване на остатъци от боя, силикон, фугин, пръски и капки от боя, лепила, пяна и силикон, остатъци от фугираща смес по фугите на теракота и фаянса. *Обезпрашаване на стени, прозорци, первази, тавани, шкафове, ключове, каси и др. *Основно почистване на подови настилки *Измиване на стъкла и дограма. *Цялостно почистване на санитарните възли. *Други необходими услуги по почистване след ремонт, според състоянието на помещенията. Техниката, която използваме е прахосмукачки, стъклочистачки и парочистачка от серията Karcher Professional. 
Почистване на прозорци
Почистваме прозорци с машина или парочистачка Karcher, подходящи препарати за дограмите. 
Почистване на фурна и хладилник
Електроуредите се почистват с помощта на подходящи препарати и парочистачка.
Почистване на баня
Почистване с подходящи препарати и инструменти, както и с професионална парочистачка.
Експресно почистване
Поддържащо почистване - сухо и мокро почистване на подови настилки, почистване на прах от всички достъпни повърхности (осветителни тела, радиатори), отстраняване на паяжини, почистване на баня (тоалетна чиния, мивка, огледала), почистване на кухня (плотове, етажерки, шкафове-външно, мивки, батерии) без почистване на електроуреди вътрешно.

Оценки от клиенти