7.5 / 10
рейтинг
Обслужва градовете: Варна

WeClean

Ние чистим вместо теб! Качество, за което не трябва да се притесняваш. Професионално почистване на домове, офиси и сгради.

Услуги от WeClean

Основно почистване
гтхт
Пране на мека мебел и килими
Услугата се извършва на посочено място от клиента и включва: Пране на тапицерии на дивани и фотьойли; Изпиране на тапицерии на столове и табуретки; Почистване на матраци; Пране на килими; Използва се професионална техника и препарати. По желание на клиента, почистването може да се изпълни с пара без използване на химикали.
Почистване след ремонт
Професионален екип ще посети обекта за Обезпрашаване; Почистване на дограми и прозорци (двустранно); Детайлно почистване на пръски от боя, латекс, лепила, цимент Почистване на под с необходимата технология, в зависимост от настилката и замърсяването
Почистване на прозорци
Изпълняваме двустранно почистване на прозорци. Изпълваме и почистване на прозорци на височина до 5 метра.
Почистване на фурна и хладилник
Какво включва услугата? Фурни и котлони Абсорбатор Микровълнови печки Хладилници Използваме професионални препарати, който са по силни в отстраняването на мръсотия. Опция: Екологично почистване с пара, без използването на химикали.
Почистване на баня
Какво включва услугата? Почистване на всички повърхности от отлагaния на котлен камък и мухъл Дезинфекция на тоалетна чиния и биде Почистване на трудно достъпните места Почистване на фугите Почистване на вана или душ кабина Опция за ЕКО почистване с използването на пара, без участието на химикали.
Експресно почистване
Какво включва услугата? Пускане на прахосмукачка във всички помещения на жилището; Измиване на твърдите подови настилки; Повърхностно почистване и дезинфекция на баня и тоалетна; Измиване на огледала, изхвърляне на отпадъците от кошчетата за смет; Почистване на ключове, контакти и осветителни тела, премахване на паяжини; Обезпрашаване на мебели, почистване на шкафове външно, подреждане; Други, по преценка на изпълнителя.

Оценки от клиенти